Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsbreve
Nyheder
Computer med den nye hjemmeside

NYHEDSBREV JUNI 2020

Ny hjemmeside og nye foldere

NY HJEMMESIDE

Juridisk Afdeling har længe arbejdet med tanken om en fælles platform for alle tre stifter, hvor informationen og vejledningerne fra os nemt kan findes, og hvor vi præsenterer os ens i alle tre stifter.

Nu er denne tanke endelig blevet til virkelighed - meget hurtigere end vi havde forestillet os. Vi har derfor den glæde i dette nyhedsbrev at kunne henvise jer til vores nye hjemmeside: https://stiftsjura.dk/. I kan komme ind på hjemmesiden fra alle tre stifters hjemmesider ved at klikke på Juridisk Afdeling. Gå endelig på opdagelse der og kom meget gerne med tilbagemelding, hvis I synes, at der mangler noget, eller der er noget, vi kan gøre bedre. Vores primære formål er nemlig at hjælpe jer!

NYE FOLDERE

Juridisk Afdeling har lavet nogle nye flotte foldere, som indeholder svar på mange af de spørgsmål, der stilles i forbindelse med dåb, konfirmation, vielse og begravelse. Folderne kan nemt læses på vores hjemmeside, men de kan også nemt printes ud til udlevering, hvis man ønsker dette.

I finder folderne på vores hjemmeside ved at klikke her.

GOD SOMMER

Sommeren står snart for døren. Fra centralt hold bliver der åbnet mere og mere op til udlandet, så det kan være, at sommerferien alligevel skal holdes uden for landets grænser. Men mest glædeligt er det, at det jo skyldes, at det går godt i Danmark i forhold til COVID-19. Juridisk Afdeling ønsker jer alle en rigtig god og dejlig sommer.