Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsbreve
Nyheder

Nyhedsbrev juni 2022

Nye vejledninger, hjælp at hente og god sommer.

Nyt om Juridisk Afdeling

I stiftsadministrationen i Aarhus Stift er Trine Sofie Hansen pr. 1. februar 2022 ansat som specialkonsulent, og hun indgår selvfølgelig også som en del af Juridisk Afdeling. Et stort velkommen til Trine - vi har allerede stor gavn af samarbejdet med hende.

Opdatering af vores udsendte materiale

Juridisk Afdeling foretager efter en fast plan gennemgang af vores udsendte materiale for at sikre, at materialet er i overensstemmelse med gældende lov og praksis.

Afdelingen har senest opdateret følgende:

Hjælpe jer

Vores primære funktion og fornemste opgave som Juridisk Afdeling er at hjælpe jer i sognene og provstierne, så det bliver nemmere for jer at varetage jeres funktioner. Hvis I har spørgsmål, er I derfor altid velkomne til at kontakte os i jeres lokale stift. Endvidere modtager vi i Juridisk Afdeling også altid gerne både ros, forbedringsforslag samt inspiration til nyt materiale.

God sommer

Konfirmationerne er vel overstået, og det har været så skønt med et forår fyldt med alle de glade konfirmander. Nu blomstrer alting udenfor, og snart står sommerferien for døren, og forhåbentligt bliver det en rigtig dejlig som- mer. Juridisk Afdeling ønsker jer alle en rigtig god og afslappende sommer.
Venlig hilsen

Juridisk Afdeling