Fortsæt til hovedindholdet
Nyhedsbreve
Nyheder

Nyhedsbrev november 2022

Til menighedsråd, kirkegårde og provstier i Aalborg, Aarhus og Viborg stifter

Nyt om Juridisk Afdeling

I stiftsadministrationen i Viborg Stift er stiftsfuldmægtig Anne Brøndum Breinhild desværre stoppet den 31. juli 2022 for at søge nye udfordringer i sin hjemby Holstebro. Vi ønsker hende held og lykke med det nye. Som hendes afløser er Ann-Sofie Bach Kvist blevet ansat som Viborg Stifts nye jurist. Et stort velkommen til Ann-Sofie - vi nyder allerede samarbejdet med hende.

Opdatering af vores udsendte materiale

Juridisk Afdeling foretager efter en fast plan gennemgang af vores udsendte materiale for at sikre, at materialet er i overensstemmelse med gældende lov og praksis.

Afdelingen har fx senest opdateret følgende:

I finder vores opdaterede materiale på vores hjemmeside ved at trykke her.

Hjælpe jer

Vores primære funktion og fornemste opgave som Juridisk Afdeling er at hjælpe jer i sognene og provstierne, så det bliver nemmere for jer at varetage jeres funktioner. I er derfor altid velkomne til at kontakte os i jeres lokale stift med spørgsmål ros, forbedringsforslag samt inspiration til nyt materiale.

Glædelig julemåned til alle

Vi nærmer os med hastige skridt december, og vi ønsker, at den for alle bliver fyldt med hygge, samvær og glæde, selvom der ikke tændes så mange julelys som sædvanligt. I det mindste kan vi – forhåbentlig – glædes ved en jul uden corona-nedlukning, så julegudstjenesterne kan afholdes uden bekymringer i forhold til overholdelse af restriktioner.